Obavijest o izdavanju propusnica za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka

Datum objave: 25. 3. 2020.

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, obavještavamo građane da je Stožer civilne zaštite općine Kraljevec na Sutli zadužen za izdavanje propusnice za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama,nabave lijekova, kupnje hrane i osnovnih potrepština koje ne možete kupiti na području općine Kraljevec na Sutli (navesti koju).

PROCEDURA JE SLJEDEĆA:

  1. Zahtjev za izdavanje propusnica možete poslati mailom na civilna.zastita.kns@gmail.com  ili ga predati putem telefona 049/554-523 te će ga popuniti dežurna osoba kojoj morate dati sljedeće podatke( ime i prezime, adresu, OIB, broj OI, razlog putovanja,odredište i datum za kojeg tražite propusnicu), te skeniranu ili fotokopiranu osobnu iskaznicu.
  2. Zahtjev možete predati i putem kutije koja će biti instalirana ispred ulaza u općinu Kraljevec na Sutli svaki radni dan od 8 do 12h. Zaprimljeni zahtjevi će biti obrađivani nakon 12 h i izdani sljedeći dan.
  3. Na temelju zahtjeva će vam biti izdana propusnica koju možete dobiti mailom ili podići osobno u JUO općine Kraljevec na Sutli  pridržavajući se svih mjera samozaštite od COVID – 19 virusa (maska i rukavice) u vremenu od 8 – 12 sati.
  4. Tijekom vikenda ne izdajemo potvrde
  5. Ovaj način izdavanja propusnica biti će na snazi do opoziva

ONLINE OBRAZAC ZAHTJEVA: Stožer-CZ-opcine-KnS_Obrazac-ZAHTJEVA-ZA-IZDAVANJE-PROPUSNICE_napuštanje-područja_2020-1

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji kao i da je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICE NISU POTREBNE ZA KRETANJE GRAĐANA NA PODRUČJU OPĆINE KRALJEVEC NA SUTLI

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta…


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support